Menu
Mann som onanerer i et kjøpesenter i Haugesund. Foto: Tipser
Foto: Tipser

Mann filmet selv mens han onanerte i et kjøpesenter i Haugesund

En video som viser en mann som onanerer i et kjøpesenter i Haugesund går nå viralt på Internett. Videoen viser mannens ansikt og kjønnsorgan mens han vandrer rundt i et kjøpesenter, trolig i Haugesund

Av tomas | 15.01.2024 20:47:44

Haugesund: Vi har den siste tiden fått inn flere meldinger og en video som trolig viser en mann som går rundt i et kjøpesenter i Haugesund og onanerer.

Radio Haugaland har vært i kontakt med det aktuelle kjøpesenteret, som ikke ønsker oppmerksomhet rundt saken. Vi har derfor sladdet logoen til kjøpesenteret, og selvfølgelig mannens ansikt og kjønnsorgan.

Politiet har ikke fått inn en anmeldelse i saken og har ingen kommentar. Videoen kan være manipulert med AI eller deep fake, vi tar dermed forholdsregler om at videoen kan være manipulert.

Politiets klare oppfordring er å anmelde slike saker hvis man observerer slik uønsket adferd i det offentlige rom.

Politiet er i besittelse av videoen og kan bruke den som bevis hvis mannen fortsetter å legge ut slike filmer i det offentlige rom.

En av dem som har sendt oss videoen skriver: – Tenkt om det hadde vært barn til stedet og sett hva mannen foretok seg. Dette er å gå langt over streken.

En annen tipser skriver at mannen må tydelig være psykisk syk og ha et stort behov for oppmerksomhet.

Mannens handlinger rammes av straffelovens paragraf § 298.

«Seksuelt krenkende atferd offentlig eller uten samtykke:
Med bot eller fengsel inntil 1 år straffes den som i ord eller handling utviser seksuelt krenkende eller annen uanstendig atferd
A. På offentlig sted, eller
B. i nærvær av eller overfor noen som ikke har samtykket i det.

Har du tips i saken, skriv gjerne til oss i Radio Haugaland eller ta kontakt via Aktuelt Haugalandet.

Flere nyheter: