Menu
Alex de Minaur tok i dag en av sine største seiere i karrieren. Foto: Trevor Collens / AP / NTB

Djokovic toner ned skadesnakk: – Vet hva jeg må gjøre

En småskadd Novak Djokovic måtte se seg slått av australske Alex de Minaur i kvartfinalen av landslagsturneringen United Cup.

Av NTB | 03.01.2024 20:19:35

Sport: Den serbiske tennisstjernen tapte 4-6, 4-6 mot de Minaur, som er rangert som nummer tolv i verden. Seieren hjalp vertsnasjonen Australia til å kvalifisere seg til semifinalen i årets United Cup.

– Jeg var ikke helt på nivå og jeg følte meg ikke på mitt beste der ute. Konkurrenten min spilte veldig bra, sa Djokovic etter kampen.

Som i forrige kamp trengte Djokovic medisinsk behandling i håndleddet underveis. Djokovic må komme seg over skadeproblemet kjapt hvis han skal rekke Australian Open som starter 14. januar.

Det tror serberen skal gå bra.

– Jeg skal nok klare det. Håndleddsskaden hadde mye å si i kampen, spesielt på serve og forehand, men jeg har god nok tid til å bli bra til Australian Open, sa han og la til:

– Prosessen er ikke ukjent for meg. Jeg har vært i denne situasjonen mange ganger og vet hva jeg må gjøre for å bli klar.

Motstander de Minaur var storfornøyd med seieren, og var full av respekt for motstanderen på andre siden av banen.

– Det er ekstra spesielt. Novak er en utrolig konkurrent, og alt han har gjort for sporten er ganske utrolig. Det føles surrealistisk. Jeg er veldig glad for å ha gjort dette her i Perth og Australia.

(©NTB)