Rodrygo og Luka Modric scoret mot Villarreal. Foto: Pablo Garcia / AP Photo / NTB.

Real Madrid herjet med Sørloths Villarreal – tok over tabelltoppen etter 4-1-seier

Alexander Sørloth kom inn fra benken da Real Madrid knuste Villarreal 4-1 hjemme i La Liga søndag kveld.

Av NTB | 17.12.2023 23:09:46

Sport: Dermed klatret hovedstadslaget opp på tabelltoppen, ett poeng foran overraskelseslaget Giro, som har én kamp mindre spilt. De tar imot Alavés mandag kveld.

Jude Bellingham sendte vertene i føringen etter 25 minutter, før Rodrygo sikret en tomålsledelse til pause.

Før hvilen fikk imidlertid hovedstadsklubben seg en smell da David Alaba måtte hjelpes av banen etter å ha pådratt seg en kneskade. Han følger seg dermed inn i en rekke av Real-spillere som er ute med skade: Dani Carvajal, Éder Militão, Eduardo Camavinga, Thibaut Courtois, Vinicius Junior og Arda Güler.

Etter pausen fikk Sørloth komme inne fra benken, og bare ti minutter senere reduserte José Luis Morales til 1-2 for gjestene.

Det fikk imidlertid lite å si da Brahim Díaz økte til 3-1 ni minutter senere, før Luka Modric satte inn Reals fjerde mål for kvelden.