Menu
Jarl Magnus Riiber jakter sin femte strake verdenscupseier i kombinert denne sesongen i østerrikske Ramsau. Foto: Gisle Johnsen / NTB

Oftebro raskest på fellesstarten – leder foran hoppingen

Jens Lurås Oftebro vant langrennet over 10 kilometer i kombinertguttas fellesstart i Ramsau. Han var 0,4 sekunder foran landsmann Jørgen Graabak.

Av NTB | 15.12.2023 14:39:50

Sport: Oftebro og Graabak var hele tiden langt framme i langrennet. Verdenscupleder Jarl Magnus Riiber endte på 9.-plass, men var bare 7,9 sekunder bak.

– Jeg gikk greit og det var litt langsommere føre. Men fortsatt en lang vei å gå. Målet er pallen, sa Oftebro til NRK foran hoppingen senere fredag.

– Jeg berget det greit. Kroppen spiller ikke helt på lag, men jeg ligger kjempebra til. Det blir et hopprenn og jeg håper å være bedre enn de to østerrikerne.

Østerrikerne han refererte til er Johannes Lamparter og Stefan Rettenegger. De to var langt framme i torsdagens provisoriske hoppomgang.

Tyske Vinzenz Geiger har vunnet fire av ti renn som er arrangert i Ramsau. Han ble henvist til tredjeplassen. Geiger har sin styrke i langrennet.

Slik gikk det med de øvrige norske løperne: 29) Espen Bjørnstad 1.14,2 bak. 34) Simen Tiller 1.40, 44) Espen Andersen 2.23.

Kasper Moen Flatla ble diskvalifisert for manglende transponder.

(©NTB)

Flere nyheter: