Menu
Stine Bredal Oftedal møtte pressen i Silkeborg foran semifinalen i håndball-VM. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Oftedal rolig tross feilbyttene mot Nederland: – Enige om at vi er for gode for det

Thorir Hergeirsson og Stine Bredal Oftedal satser på å luke vekk misforståelser og tabber på trenerbenken på oppløpet av håndball-VM.

Av NTB | 13.12.2023 17:40:23

Sport: Det var småkaotisk på den norske benken i perioder mot Nederland. Det førte til utvisninger, blant annet etter feil innbytte av spiller og for mange spillere på banen.

– Jeg liker å tenke at én gang er ingen gang. Det har nærmest aldri skjedd før. Vi har snakket litt om det, og vi er enige om at vi er for gode for det. Det var nok litt tilfeldig. Det var mange utvisninger, og da blir det litt kaotisk, sa Oftedal til NTB under en medieseanse i Silkeborg.

– Vi bør kanskje ha noen som passer ekstra godt på, la landslagskapteinen til.

– Vi har mange spillere med flere hundre landskamper, så jeg er ikke veldig bekymret. Vi kommer nok likevel til å ha et ekstra øye på det i semifinalen. Jeg har aldri opplevd det to ganger i en og samme kamp, så vi har ikke analysert det veldig, sa Hergeirsson til NTB.

– De som var involvert, er smertelig klar over at det er unødvendig. De var irriterte på seg selv, la Hergeirsson til.

I den andre semifinalen skal Frankrike opp mot Sverige eller Tyskland.

Den norske VM-troppen forflyttet seg onsdag fra Trondheim til Silkeborg. Det blir base for semifinalen fredag og medaljekamp søndag. Disse er lagt til Herning.

Det sa også Thorir Hergeirsson seg enig i. Landslagssjefen var i perlehumør under pressetreffet i den danske vinterkulden.

Norge vant kvartfinalen mot Nederland 30-23. I semifinalen venter enten Danmark eller Montenegro, som møter hverandre i Herning onsdag klokken 20.30.

(©NTB)

Flere nyheter: