Menu
Daglig leder i Stabæk, Jon Tunold, gir seg. Foto: Terje Pedersen / NTB

Stabæks daglige leder gir seg etter nedrykket

Jon Tunold gir seg som daglig leder i Stabæk to dager etter nedrykket fra Eliteserien. Beslutningen skal ha blitt tatt for flere uker siden.

Av NTB | 05.12.2023 13:13:25

Sport: Tunolds avgang bekreftes av klubben på egne nettsider.

Der heter det at Tunold har sagt opp sin stilling og takket ja til en stilling i et tannlegefirma. Han trer over i næringslivet ved utgangen av februar.

– Det er vemodig å slutte i en jobb som på mange måter har definert livet mitt de siste åtte årene. Det er ekstra tungt å forlate klubben når nedrykket var et faktum. Jeg skulle veldig gjerne overlatt stafettpinnen til en ny leder i øverste divisjon, sier Tunold selv om situasjonen.

– Uansett ble beslutningen min tatt for noen uker siden da Colosseum Tannlege ba meg bli med i en prosess for en spennende stilling i et selskap med store vekstambisjoner, legger han til.

Tunold har vært daglig leder i klubben over to perioder og takker denne gang av etter åtte år i sjefsstolen.

Styreleder Espen Moe takker den avtroppende toppsjefen for innsatsen.

– Dette er en uriaspost og mer livsstil enn noe annet. Jon har løst denne oppgaven på en utmerket måte gjennom sin evne til å se de store linjene. Samtidig skjønner han fotball og har slik sett vært en god støttespiller for alle ansatte i klubben, sier Moe.

Stabæk rykket ned til 1. divisjon etter å ha tapt 0-3 for Haugesund i siste serierunde.

(©NTB)

Flere nyheter: