Menu
Aktor i voldtektssaken har nedlagt påstand om ni års fengsel for den brasilianske fotballspilleren. Foto: Andre Penner, AP / NTB

Aktor vil ha ni års fengsel for Dani Alves

Aktor i voldtektssaken mot Dani Alves har nedlagt påstand om ni års fengsel for den brasilianske fotballspilleren.

Av NTB | 23.11.2023 16:19:52

Sport: Den tidligere Barcelona-spilleren er tiltalt for å ha voldtatt en kvinne på en nattklubb i den spanske byen 30. desember i fjor. 40-åringen bedyrer sin uskyld og hevder at kvinnen samtykket til å ha sex med ham.

Alves ble pågrepet i januar. Han har siden vært varetektsfengsel etter at en dommer kom til at det var betydelig rømningsfare.

Ifølge nyhetsbyrået EFE, viderebrakt av blant andre Mundo Deportivo, nedla aktor påstand om ni års fengsel og ti års sikring, samt 150.000 euro i oppreisning til offeret.

Alves var Barcelona-spiller fra 2008 til 2016 og i 2021-22. Han har også spilt for Sevilla, Juventus, Paris Saint-Germain og São Paulo. Da hendelsen han er tiltalt for inntraff, var han tilknyttet mexicanske Pumas.

Alves vant 42 titler i sin karriere, inkludert tre mesterligatitler med Barcelona og to Copa America-titler med Brasil. Han har deltatt i tre VM-sluttspill, sist i Qatar i fjor.

(©NTB)

Flere nyheter: