Menu
Australian Open-sjef Craig Tiley er sikker på at Rafael Nadal blir å se under Grand Salm-turneringen i januar. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP Photo / NTB.

Australian Open-sjefen fortsatt sikker på Nadal-comeback i Melbourne

Australian Open-sjef Craig Tiley er fortsatt sikker på at Rafael Nadal vil spille Grand Slam-turneringen i januar tross skadetrøbbel.

Av NTB | 23.11.2023 10:10:29

Sport: Nadal, som har vunnet to av sine 22 Grand Slam-titler i Melbourne, skadet seg i nettopp Australian Open i år. Han forsøkte å gjøre comeback til grussesongen, men måtte gi opp.

– Rafa har trent. Jeg følger ham tett, nesten hver dag, fordi han er et enormt trekkplaster for oss, sa Tiley til journalister i Melbourne torsdag.

– Forhåpentligvis i løpet av de neste to ukene får vi en klar bekreftelse på at han spiller. Jeg er sikker på at Rafa vil være her, fordi han ikke kommer til å gi slipp på muligheten til å gjenta det han gjorde for et par år siden, fortsatte han.

Tiley annonserte i starten av oktober at Nadal ville gjøre comeback i Australian Open neste år.

I 2022-finalen mot Daniil Medvedev ble Nadal den første mannen i Open-tiden som kom tilbake fra å ligge under med to sett, for så å vinne tittelen.

Nadal har også uttrykt et ønske om å spille ett nytt French Open og representere Spania under OL i Paris neste år, før han legger opp på slutten av sin 23. sesong på touren.

Laget hans har ennå ikke avslørt noen planer for hans retur til banen, og Nadal sa forrige uke i Barcelona at han var usikker på hvordan sesongen bli.

(©NTB)

Flere nyheter: