Menu
Sean Combs, kjent som Puff Daddy, P. Diddy og bare Diddy, under utdelingen av Billboard Music Awards i Las Vegas i fjor. Han er søksakt av sangeren Cassie, men nekter for anklagene. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB

Forlik mellom Diddy og ekskjæresten etter voldtektssøksmål

Dagen etter at sangeren Cassie saksøkte ekskjæresten Sean «Diddy» Combs blant annet for voldtekter, har de to inngått forlik. Innholdet i dette er ikke kjent.

Av NTB | 18.11.2023 05:29:32

Kuriosa og kjendiser: Det er New York Times som melder dette.

– Jeg har bestemt meg for å løse saken i minnelighet med vilkår som jeg har et visst nivå av kontroll på, skriver Cassie, hvis fulle navn er Casandra Ventura, i en uttalelse fredag.

– Vi har bestemt oss for å løse dette anliggendet i minnelighet. Jeg ønsker Cassie og hennes familie alt godt. Love! uttaler Sean Combs, som er kjent under artistnavnene Puff Daddy, P. Diddy og bare Diddy.

Casandra Ventura, som er sangerens fulle navn, hevdet i søksmålet Combs slo og voldtok henne i deres årelange forhold. De to møttes da hun som 19-åring fikk kontrakt med plateselskapet hans i 2005. Han var da 37 år.

Ifølge søksmålet skal Combs ha tatt seg inn i boligen til Ventura og voldtatt henne da forholdet var i ferd med å ta slutt i 2018.

Advokat Brafman kalte anklagene «løgn». Han hevdet Cassie Ventura de siste månedene har krevd penger av Combs, med trusler om å skrive bok om forholdet.

Søksmålet ble fremmet torsdag i en domstol i New York. I en uttalelse gitt til The New York Times opplyste advokaten til Combs, Ben Brafman, at klienten nektet for anklagene.

– Etter år i stillhet og mørke er jeg endelig klar til å fortelle historien min og tale på vegne av meg selv og til støtte for andre kvinner som utsettes for vold og misbruk i sine forhold, sa Ventura i en uttalelse torsdag.

(©NTB)

Flere nyheter: