Menu
Etablerer seg i London: Imenco flytter inn i lokaler sentralt i London. FOTO: Imenco

Imenco åpner kontor i London

I takt med økende aktivitet i det internasjonale markedet for selskapets tjenester og teknologi, har Imenco nå etablert et eget London-kontor.

Av Egil M Solberg | 17.11.2023 09:44:58

Næringsliv: Etableringen av det nye kontoret er i første omgang tiltenkt selskapets lokale Aviation avdeling, men har også mulighet til å utvides for andre av selskapets virksomheter.

Det nye kontoret er en konsekvens av ambisjoner om fortsatt vekst for Imencos virksomhet i Storbritannia og markerer derfor en viktig utvidelse både for Imenco Aviation og gruppens øvrige virksomheter.

Det er Ross Edmonds, Sales Manager for Imenco Aviation, som leder det nye kontoret og som nå jobber med lokale ansettelser.

Kontoret er lokalisert i Chelmsford, som ligger ca 30 minutters reisetid fra London sentrum, og har gode forbindelser for både pendler- og reisevirksomhet.

Chelmsford er også kjent som fødestedet for radioteknologi, hvor Guglielmo Marconi åpnet verdens første fabrikk for trådløs radiokommunikasjon i 1899.

– Etableringen av dette kontoret er en del av Imencos strategi for å styrke vår tilstedeværelse i strategisk viktige områder og tilby enda bedre service og støtte til våre kunder, forklarer Rune Bringedal, CEO for IMENCO.

Flere nyheter: