Dani Carvajal scoret for Real Madrid lørdag. Foto: Jose Breton / AP / NTB

Real Madrid knuste Valencia – Girona beholder tabelltoppen

Real Madrid hadde få problemer med å slå Valencia 5-1, men de hvitkledde er fortsatt to poeng bak Girona på toppen av tabellen i La Liga.

Av NTB | 11.11.2023 22:59:58

Sport: Girona vendte til 2-1-seier over Rayo Vallecano tidligere lørdag og befestet med det sin posisjon som lederlag i den spanske toppdivisjonen.

Real Madrid jakter nærmest og slo Valencia på hjemmebane. Dani Carvajal sendte de hvitkledde i ledelsen allerede etter tre minutter med et flott skudd.

Før pause la Vinicius Junior på til 2-0 da han brystet ballen i mål på innlegg fra Rodrygo. Like etter hvilen banket samme mann ballen i mål fra 17 meter, før Rodrygo la på til 4-0 minuttet etterpå.

Mot slutten ble også Rodrygo tomålsscorer, mens Hugo Duro reduserte for Valencia.

Real måtte klare seg uten stjernesigneringen Jude Bellingham i lørdagens duell. Engelskmannen, som har tatt La Liga med storm etter overgangen fra Borussia Dortmund i sommer, sliter med skade.