Alexander Sørloth scoret for Villarreal søndag. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Sørloth-mål i tap for Villarreal

Alexander Sørloth skapte spenning på tampen, men Villarreal tapte 2-3 for Athletic Bilbao i spansk toppfotball søndag.

Av NTB | 05.11.2023 20:32:51

Sport: Athletic ledet 3-0 da Villarreal våknet med fem minutter igjen av ordinær tid. Først reduserte Gerard Moreno for hjemmelaget før Sørloth bare minuttet etterpå scoret sitt sjette ligamål for sesongen. Han var sterkest i en duell og stanget ballen i nettet.

Før det hadde Iñigo Ruiz de Galarreta og brødrene Nico og Iñaki Williams scoret for bortelaget.

Villarreal presset på for utligning, men greide ikke overliste Athletic-keeper Unai Simón flere ganger.

Villarreal er om lag midt på tabellen etter tolv kamper, mens Athletic er på femteplass med ti poeng opp til serieleder Girona.

Neste runde venter Atlético Madrid på bortebane for Sørloths lag.