Menu
ARKIVBILDE: Egil M Solberg / Radio Haugaland

Travel natt for politiet

Knuste rute hos bedrift, 100 km/t i 60-sonen, tenåring kjørte i grøfta, ung dame pågrepet, ung mann arrestert og flere episoder av offentlig urinering.

Av Egil M Solberg | 05.11.2023 05:12:55

Politilogg: Det ble en travel natt for politiet med mange ordensoppdrag natt til søndag.

Knuste rute hos bedrift

Det kom melding om en knust rute hos en bedrift i Haugesund sentrum like før midnatt. Mistenkte befant seg på stedet, en beruset mann i 40-årene. Han bor på adressen og er anmeldt for skadeverk.

100 km/t i 60-sonen

En bilfører i 20-årene ble målt til å ha kjørt i 100 km/t i 60-sonen på E134 Haukelivegen i Isvik klokken 00.25. Han ble avhørt på stedet og fikk sitt førerkortet beslaglagt.

Tenåring kjørte i grøfta

Det kom inn melding om en trafikkulykke ved Heiane på Stord klokken 00.30 i natt. En bil hadde da kjørt i grøften. Fører var en mann i slutten av tenårene. Han ble tatt med i ambulanse til sykehuset for en sjekk . Han fremsto ikke som alvorlig skadet. Han er ikke mistanke om ruskjøring, men sak er opprettet.

Offentlig urinering

En mann, i 40-årene er anmeldt for urinering på offentlig sted i Haugesund ved 01-tiden i natt.

Ung dame pågrepet etter bråk

En beruset dame i 20-årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund tidligere på natten. Da hun ved 02.10-tiden dukket opp igjen, klarte hun fortsatt ikke å oppføre seg. Hun ble da innbragt til arresten og anmeldt.

Bortvis og kom tilbake

En beruset mann i 20-årene ble også innbragt til arresten og anmeldt for brudd på pålegg fra politiet i natt. Dette skjedde etter at han tidligere på natten var bortvist fra sentrum. Han kunne heller ikke oppføre seg.

Mer offentlig urinering

En mann i 20-årene er anmeldt for urinering på offentlig sted. Vedkommende ble bortvist.  Dette skjedde i sentrum av Haugesund klokken 03.19.

Flere nyheter: