Menu
Tottenham-manager Ange Postecoglou håper tidligere Tottenham-manager Mauricio Pochettino blir møtt med respekt når han mandag returnerer til Nord-London med sin nye klubb Chelsea. Foto: Kin Cheung, AP / NTB

Tottenham-manager: – Pochettino fortjener respekt

Tottenham-trener Ange Postecoglou håper at Mauricio Pochettino blir møtt med respekt når han mandag returnerer til Nord-London med sin nye klubb Chelsea.

Av NTB | 02.11.2023 17:43:00

Sport: Mandag kommer Pochettino tilbake til Tottenham Hotspur stadion for første gang siden han fikk sparken i Tottenham i 2019. Argentineren hadde stor suksess med de liljehvite i sine fem år i klubben og tok blant annet Tottenham til klubbens første mesterligafinale.

– Han har utvilsomt hatt en utrolig innvirkning på denne klubben, sier Tottenhams nye manager Postecoglou.

Han sier alle han har snakket med i klubben ikke kan få fullrost Pochettino som person og manager, og han føler seg sikker på at Pochettino får den respekten han fortjener når han kommer mandag.

– Jeg tviler på det vil være annet enn respekt for Pochettino fra supportere eller andre tilknyttet klubben. Men det betyr ikke at vi skal stå æresvakt, for vi ønsker å vinne, sier australieren.

Postecoglou har fått en pangstart med Tottenham og står ubeseiret på toppen av tabellen etter ti kamper. Åtte av dem er vunnet. For Pochettino har det ikke gått helt på skinner i Chelsea. Til tross for enorme summer brukt på spillerkjøp, ligger laget på 11.-plass med bare tre seire.

– Med Pochettinos merittliste er jeg ikke i tvil om at han kommer til å få Chelsea på rett vei, sier Postecoglou.

(©NTB)

Flere nyheter: