Menu
Bayern München-trener Thomas Tuchel har litt å gruble på før fotballklassikeren mot Borussia Dortmund lørdag. Foto: Tom Weller / DPA via AP / NTB

Forsvarstrøbbel i Bayern før «Der Klassiker» – De Ligt ute på ubestemt tid

Matthijs de Ligt har pådratt seg en kneskade og representerer nok et tungt forfall for Bayern München til storkampen mot Borussia Dortmund.

Av NTB | 02.11.2023 17:02:38

Sport: Bayern gikk på en kjempeskrell i den tyske cupen onsdag og røk ut mot Saarbrücken fra nivå tre. I den kampen måtte De Ligt av banen med en skade etter 23 minutter.

– Matthijs de Ligt pådro seg et delvis avrevet leddbånd i det høyre kneet. Det viste en undersøkelse hos klubbens medisinske apparat. Midtstopperen vil derfor gå glipp av Bayerns kommende kamper, skriver klubben.

Bayern har fra før midtstopperen Dayot Upamecano ute med skade. Laget har startet med enten De Ligt eller Upamecano som stoppermakker til Kim Min-jae i alle kamper så langt i sesongen.

I storkampen borte mot Dortmund lørdag må den regjerende mesteren også klare seg uten den defensive midtbanemannen Joshua Kimmich. Han soner karantene for et rødt kort.

Bayern er for øyeblikket nummer to i 1. Bundesliga, to poeng og to plasser foran rivalen Dortmund.

(©NTB)

Flere nyheter: