Menu
Casper Ruud møter argentinske Francisco Cerundolo i sin første kamp i Paris Masters. Foto: Georgios Kefalas, Keystone via AP / NTB

Ruud møter Cerundolo i Paris Masters

Francisco Cerundolo blir Casper Ruuds første motstander i Paris Masters, der nordmannen må gjøre det veldig skarpt om han skal komme med i ATP-sluttspillet.

Av NTB | 31.10.2023 20:22:38

Sport: Cerundolo var ille ute mot den 37-årige franske veteranen Gaël Monfils, men slo tilbake og vendte til seier 4-6, 7-6 (7-2), 7-5 i en kamp som varte over to og en halv time.

Monfils har vist god form i det siste og vant nylig sin 12. tittel i karrieren med seier i Stockholm Open, men han greide ikke å stå distansen mot 25-årige Cerundolo.

Ruud har møtt argentineren fire ganger de to siste årene, og spillerne har vunnet to ganger hver. Nordmannen vant semifinalen i Miami Masters i fjor, deres eneste dyst på hardcourt, men tapte åttedelsfinalen på grus i Båstad noen måneder senere.

Carundolo vant i år åttedelsfinalen på grus i Barcelona, men Ruud slo tilbake med seier i strake sett i kvartfinalen i Roma Masters, også det på grus.

Cerundolo er noen måneder eldre enn Ruud og rangert som nummer 21 i verden, mens nordmannen er nummer åtte.

(©NTB)

Flere nyheter: