Menu
Taylor Fritz' nederlag er godt nytt for Casper Ruud, som skal i aksjon i Basel i kveld. Foto: Andy Wong / AP / NTB

Ruud-rival snublet i Basel

Tennisstjernen Taylor Fritz måtte igjen se seg slått av en langt lavere rangert spiller. I 2. runde i ATP500-turneringen i sveitsiske Basel sa det stopp.

Av NTB | 26.10.2023 17:22:29

Sport: I tiebreak i det avgjørende sett snublet Fritz bokstavelig talt da han skulle rekke en stoppball. Amerikaneren mistet en sko og smilte oppgitt.

Fritz tapte oppgjøret 7-6 (9-7), 6-7 (6-8), 6-7 (5-7).

Mot 22 år gamle Alexander Sjevtsjenko (83 i verden) ble det svært jevnt. Fritz, som selv er nummer 9 i verden, måtte i aksjon i tiebreak i alle de tre settene. I det første tiebreaket reddet Fritz fem settballer før han avgjorde selv. Så kom han til kort i de to neste.

Amerikaneren er foran Casper Ruud på rankingen over spillerne som har tatt flest poeng denne sesongen. De åtte beste går til ATP-sluttspillet i Torino.

Ruud har Fritz, Holger Rune og Hubert Hurkacz foran seg på den listen. Ruud selv skal i aksjon i Basel i kveld. Både Rune og Hurkacz er fortsatt med i Basel-turneringen.

Fritz har slitt etter US Open. Han har ikke klart å vinne to strake kamper siden han røk i kvartfinalen i New York mot Novak Djokovic.

(©NTB)

Flere nyheter: