Menu
Krimteknikere og bombegruppen på stedet etter en eksplosjon i Drøbak natt til tirsdag. Politiet mistenker at hendelsen er knyttet til en konflikt i et lokalt kriminelt ungdomsmiljø. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Drøbak-eksplosjonen: Politiet ber publikum om videomateriale

Øst politidistrikt oppfordrer personer som bor eller befant seg i området der det gikk av en eksplosjon natt til tirsdag, om å sende inn tips til politiet.

Av NTB | 25.10.2023 11:52:22

Kriminalitet og rettsvesen: – Vi har fremdeles behov for informasjon. Vi oppfordrer alle som bor i, eller har oppholdt seg i Ellefaret natt til 24.10, om å sjekke dashbordkamera på biler, dørklokkekamera eller annen videoovervåking for å se om det har fanget opp noe som kan være relevant for saken, skriver Øst politidistrikt i en pressemelding onsdag.

Politiet opplyser at det er satt av store ressurser til å jobbe med saken.

– Kriminalteknikere har sikret og samlet bevis fra åstedet, mye datamateriale hentes inn og vi har gjennomført avhør av familie, vitner og andre knyttet til saken.

Politiet fikk melding om en eksplosjon ved et hus i Drøbak rundt klokken 3 natt til tirsdag. Saken etterforskes som et drapsforsøk, og politiet mistenker at eksplosjonen er knyttet til en konflikt i et lokalt kriminelt ungdomsmiljø.

Ingen ble skadd i eksplosjonen, og ingen er så langt pågrepet.

(©NTB)

Flere nyheter: