Kristoffer Normann Hansen er på tabelltopp i polsk fotball. Han scoret det første målet da Jagiellonia Bialystok hentet opp tre mål i toppkampen mot Lech Poznan. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Hansen-scoring i polsk toppkamp – snøt Veldes lag for seieren og klatret til tabelltopp

Kristoffer Normann Hansen scoret Jagiellonia Bialystoks første mål da 0-3 ble 3-3 i den polske toppkampen mot Kristoffer Veldes lag Lech Poznan.

Av NTB | 24.10.2023 20:22:51

Sport: Med ett poeng klatret Jagiellonia til tabelltopp med bedre målforskjell enn Slask Wroclaw. Lech er to poeng bak tetduoen.

Hjemmelaget ledet 3-0 tidlig i 2. omgang, men Hansens reduseringsmål tente et håp hos gjestene. Midtstopper Mateusz Skrzypczak skapte full spenning med sin scoring, og i sjette tilleggsminutt utlignet venstreback Bartlomiej Wdowik på straffespark etter at Alan Czerwinski felte Dominik Marczuk og VAR grep inn. Da var Hansen nettopp byttet ut.

Lech fikk en drømmestart med tidlig scoring av Adriel D’Avila Ba Loua, og Mikael Ishak doblet ledelsen rett før pause. Da Ba Loua gjorde 3-0 tidlig i 2. omgang, virket det avgjort.

Mens Velde spilte hele kampen og pådro seg et gult kort i de hektiske sluttminuttene, ble Hansen byttet ut på overtid.