Menu
Ulrikke EIkeri fikk en dårlig start på doubleturneringen i WTAs elitetrofé. Bildet er tatt etter en turneringsseier sammen med Estlands Ingrid Neel. Foto: Hiro Komae / AP / NTB

Eikeri tapte første kamp i WTAs elitetrofé

Ulrikke Eikeri og Ljudmyla Kitsjenok tapte 3-6, 2-6 for hjemmehåpene Wang Xiyu og Xu Yifan i første gruppespillkamp i WTAs elitetrofé.

Av NTB | 24.10.2023 08:32:24

Sport: Dermed ser det meget vrient ut med tanke på avansement til finalen. Kitsjenok er regjerende mester i doubleturneringen etter at hun tok tittelen sammen med sloveneren Andreja Klepac i 2019.

Året før vant ukrainske Kitsjenok samme turnering sammen med tvillingsøsteren Nadija. WTAs elitetrofé er i utgangspunktet en årlig turnering i kinesiske Zhuhai, men den er ikke blitt arrangert de siste tre årene på grunn av koronapandemien.

Eikeri og Kitsjenok fikk en vrien start på tirsdagens kamp da Wang og Xu brøt direkte til 2-0-ledelse. Den norsk-ukrainske duoen brøt tilbake til 2-2, men misset senere igjen på egen serve og tapte settet 3-6.

Et nytt servebrudd ga Wang/Xu 2-1-ledelse i sett to, og de kinesiske spillerne så seg aldri tilbake. De brøt igjen til 5-2 og servet deretter hjem seieren.

I Eikeris og Kitsjenoks gruppe deltar også doubleparet Miyu Kato (Japan) og Aldila Sutjiadi (Indonesia). Bare vinneren avanserer fra gruppespillet.

(©NTB)

Flere nyheter: