Madelene Stavnar ble nummer elleve i Indian Open. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB

Golf: Stavnar nummer elleve i India

Golfproffen Madelene Stavnar fikk det tøft på den siste runden i Indian Open og falt til 11.-plass.

Av NTB | 22.10.2023 15:52:41

Sport: Stavnar leverte godt de tre første rundene og var med i kampen om en topplassering før søndagens avslutningsrunde. Der gikk hun sju slag over par og endte Europatour-turneringen rett utenfor topp ti. Hun var plassert som nummer tre før siste runde.

Hun fikk én trippelbogey, én dobbeltbogey, fire bogeyer og to birdier på den siste runden. Resultatet ga om lag 8000 euro (93.000 kroner) i premiepenger.

Det er en måned siden Stavnar ble nummer to i det åpne sveitsiske mesterskapet. Det er hennes beste plassering på europatouren.

Dorthe Forbrigd endte på 39.-plass i India, mens Marianne Skarpnord ble nummer 42. Renate Grimstad sluttet på 57.-plass. Maiken Bing Paulsen greide ikke cuten etter to runder.

Tyske Aline Krauter vant turneringen i New Delhi.