Menu
Ørjan Håskjold Nyland er for øyeblikket på landslagssamling på Kypros.Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Alonso tar over Nylands Sevilla

Diego Alonso (48) er Sevillas nye sjef etter at José Luis Mendilibar fikk sparken. Uruguayaneren har fått en kontrakt ut sesongen.

Av NTB | 10.10.2023 16:52:53

Sport: Sevilla opplyser om ansettelsen på sine nettsider.

Alonso har vært uten en trenerjobb siden han ledet Uruguays landslag fram til februar i år. Før det var han i Inter Miami.

Landslagskeeper Ørjan Nyland ble klar for Sevilla i august. Den siste tiden har han fått mer og mer tillit og spilt de fem siste kampene før landslagspausen. Den tilliten fikk han av José Luis Mendilibar som fikk fyken i helgen.

– Jeg vet at keepertreneren og sportsdirektøren var veldig for å hente meg. Det eneste jeg kan gjøre, er å se hvem som kommer inn, fortsette å være meg selv og vise hvorfor jeg skal stå. Jeg føler at med det jeg har gjort i det siste, så er det ikke der skoen trykker, men selvfølgelig blir det en ny person jeg må vise mine kvaliteter for. Det er jeg innstilt på å gjøre, sa Nyland til NTB om situasjonen.

Mendilibar førte Sevilla til seier i europaligaen forrige sesong. Denne sesongen har laget kommet dårlig ut i serien og er bare på 14.-plass med åtte poeng på like mange kamper.

(©NTB)