Menu
HANDEL: Senterleder Dag Einar Solberg ved Oasen Storsenter. FOTO: E. Solberg / Radio Haugaland

Handelen øker på Oasen Storsenter

Handelen øker på Oasen Storsenter til tross for strammere økonomi hos de fleste. Når vi kommer på besøk, får vi en forklaring på hvorfor.

Av Egil M Solberg | 06.10.2023 12:10:29

Handel: Frelsesarmeen i Haugesund kunne denne uken opplyse at de aldri hadde sett lengre matkøer i byen. Men mye tider på at de fleste fortsatt greier seg godt.

Da vi besøkte Oasen storsenter ved åpningstider fredag, var det allerede mye biler på parkeringsplassen og under et intervju med senterleder Dag Einar Solberg var det stor tilstrømming av folk.

– Vi opplever gode tider her på senteret og har høyere omsetting hittil i år sammenlignet med i fjor. Til tross for inflasjon vil vi oppleve en økning i omsettingen også i år, forteller senterlederen.

Antallet handlende på senteret øker også.

– Vi har en merkbar økning også i forhold til antallet som besøker senteret. Selv om det er tøffe tiden økonomisk for mange er det vekst hos oss, understreker Solberg.

Senteret fremstår som nytt og moderne og butikken står tett i tett når vi blitt vist rundt i senteret. Fasadene og innredningene i butikkene er forseggjort og butikkbetjeningen smiler til oss når vi går forbi.

– Vi er stolte over hva vi har fått til. Det er gjort investeringer hele veien og det er etterhvert en spennende butikkmiks, her tror jeg de fleste vil finne det de leter etter, sier senterlederen.

Senteret er 47 år gammelt, men når du kommer på besøk i dag, fremstår senteret som nytt. Mellom butikkene er det spisesteder der det servers alt fra kafemat til pizza og middag.

– Senteret er blitt oppgradert hele veien og spesielt under pandemien, da utnyttet vi muligheten til å få en del oppgraderinger gjort. Det er også pusset opp i andre etasje der det blant annet er helsesenter og tannlege, opplyser Solberg.

Vinmonopol, dagligvarebutikker, elektronikk, klær, interiør. Det er etterhvert et enormt utvalg av butikker inne på kjøpesenteret.

– Akkurat nå er det helt fullt inne på senteret, men vi har noen planer til neste år som jeg ikke kan avsløre enda, sier Solberg.

Nå ser senterlederen og butikkene frem til en travel tid frem mot jul.

– I november pynter vi til jul og det blir nattåpent flere dager i desember, avslutter Solberg.

Flere nyheter: