Lautaro Martinez ble firemålshelt som innbytter i Inters storseier over Salernitana. Foto: Alessandro Garofalo / LaPresse / AP / NTB

Martinez ble Inters innbytterhelt – scoret fire mål

Lautaro Martinez slapp til fra benken og fikk fart på Inter-offensiven mot Salernitana. Han scoret alle målene i 4-0-kampen i Serie A.

Av NTB | 30.09.2023 23:12:34

Sport: Argentineren entret banen ti minutter etter hvilen. Inter hadde før det hatt gode tendenser, men manglet det siste lille som trengtes for å bryte ned Salernitana. Martinez-byttet ga effekt nesten umiddelbart.

Spissen gjorde 1-0 på et innlegg som ble slått lavt. Kvarteret senere doblet han ledelsen, og Martinez hadde mer å komme med.

I sluttminuttene fullførte han hattricket fra straffemerket og rakk i tillegg å gjøre 4-0. Ni scoringer er fasiten hans hittil i Serie A-sesongen.

Inter topper tabellen med 18 poeng fra sju kamper. Det samme antallet har byrival Milan etter lørdagens 2-0-seier over Lazio.

Emil Bohinen fikk snaut 80 minutter på Salernitanas midtbane, mens Erik Botheim var ubenyttet reserve. Salerno-laget er i bunnsjiktet med kun tre poeng så langt.