Menu
Restauranten Under i Spangereid i Lindesnes legger ned driften 16. desember. Alle 24 ansatte er sagt opp. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Michelin-restauranten Under i Spangereid sier opp alle ansatte

Europas første undervannsrestaurant Under i Lindesnes kommune, legger ned driften og sier opp alle ansatte.

Av NTB | 29.09.2023 00:42:33

Arbeidsliv: – Vi har fristilt samtlige ansatte, sier daglig leder og eier Stig Ubostad til Fædrelandsvennen. Siste åpningsdag blir 16. desember.

Restauranten i Spangereid åpnet i 2019 i det Snøhetta-designede bygget. Ggjestene sitter fem meter under havflaten og har panoramautsikt.

I 2020 fikk restauranten sin første Michelin-stjerne, en stjerne den har beholdt siden.

Årsaken til nedleggelsen oppgis å være et krav fra Arbeodstilsynet om å stoppe ulovlig helgearbeid, samt at restaurantgjestene svikter.

Planen er imidlertid å komme tilbake med et annet konsept i mars neste år.

(©NTB)

Flere nyheter: