Sander Christiansen (t.v.) feirer 2-0-scoringen mot Lillestrøm. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Christiansen-dobbel senket LSK

Sarpsborg tok en overbevisende 3-1-seier på hjemmebane mot Lillestrøm i Eliteserien søndag. Sander Christiansen scoret to av målene.

Av NTB | 17.09.2023 19:03:43

Sport: Like etter halvtimen sendte Christiansen et skudd fra utsiden av 16-meteren ned i hjørnet.

22-åringen scoret dermed sitt første eliteseriemål og bruke bare åtte minutter på å gjøre nummer to. Da satte han inn en volleyscoring i nettmaskene.

Lillestrøms reduserte tjue minutter etter hvilen etter massivt klabb og babb i feltet. Thomas Lehne Olsen klarte til slutt å sette ballen i mål.

Et kvarter før slutt hamret Serge-Junior Ngouali inn 3-1 for sarpingene etter en corner.

LSK kunne fått en drømmestart på kampen da Henrik Skogvold spilte Lehne Olsen på åpent mål allerede etter åtte minutter. Sistnevnte satte ballen i nettmaskene, men Skogvold var i offside tidligere i angrepet.

Lillestrøm tar i mot Rosenborg i neste runde, mens Sarpsborg møter HamKam.