Menu
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Slik ble natten for politiet

Slagsmål ved ungdomshus, bortvist etter sjalusidrama, tatt med narkotika under Risøy bro, mann reddet opp fra Karmsundet, kverulerende mann i Kopervik, sovende mann med narkotika og kniv.

Av Egil M Solberg | 10.09.2023 07:50:45

Politilogg: Det har vært en travel natt med mange ordensoppdrag på Haugalandet og i Sunnhordland i natt. Politiet har også måtte sende resurser i for bindelse med et redningsoppdrag på Karmøy og en drukningsulykke i Sauda.

Funnet død etter drukningsulykke

En person som ble hentet opp av et Svartavatnet i Sauda i Rogaland lørdag, ble senere på kvelden erklært død på sykehuset.

Det var klokken 17.45 at det kom inn melding om at en person hadde falt i Svartavatnet. Nødetater inkludert dykkere og helikopter ble sendt til stedet.

En mann ble etter ankomst heises opp fra vannet og det ble igangsatt opplivingsforsøk. Vedkommende blir deretter flydd til Haukeland sykehus.

Fra sykehuset kom det senere beskjed om at vedkommende dessverre var erklært død og at pårørende ble varslet søndag.

Slagsmål ved samfunnshus

00.58: Politipatruljene på Stord påtraff veldig mange ungdommer ved samfunnshuset i Åkervika. Det skal ha vært slåsskamper på stedet uten at politiet har fått det bekreftet eller sett det selv. Ingen skal være skadet. En mann på 18 år ble bortvist fra stedet og sentrum. En mulig fornærmet person ønsket ikke å anmelde noe.

Bortvist etter sjalusidrama

01.55: To menn i 20-årene ble bortvist fra sentrum etter et sjalusi-drama i Sauda. Det ble tilløp til slagsmål, var snakk om bråk og dårlig folkeskikk, ifølge politiet.

Tatt med narkotika under Risøy bro

01.57: To unge menn på henholdsvis 17- og 18 år brukte narkotika under Risøy Bro. Den yngste ble kjørt hjem til foresatte og de ble informert om saken. Den andre mannen ble bortvist og registrert hos politiet. De vil begge følges opp av forebyggende gruppe i politiet.

Redningsoppdrag i Karmsundet

03.01: Beboer på Håvik hørte rop fra Karmsundet og oppdaget en person i vannet. Det var en dame som var melder og hun fikk mannen med seg på et redningsoppdrag. De to fikk vedkommende opp av vannet. Personen var kald men ved bevissthet. Han fikk etterhvert helsehjelp. Det er uvisst hvordan mannen havnet i vannet. Han var ikke langt fra land.

Kverulerende mann i Kopervik

03.13: En full og kverulerende mann i 20-årene ble bortvist fra Kopervik. Han hadde kost seg med å kaste diverse greiner i vegbanen (Karmøyvegen) som han hadde revet opp fra bakken. Han måtte selv plukket opp rotet sitt før han ble bortvist.

Anmeldt for ikke å følge pålegg

03.31: En 18 år gammel mann som tidligere på kvelden var blitt bortvist fra et samfunnshus på Stord, ble igjen påtruffet av en politipatrulje. Han blir anmeldt for ikke å ha etterkommet pålegget.

Funnet sovende med narkotika og kniv

08.10: Politiet rykket ut til Lotheparken i Haugesund etter melding om at en mann lå og sov der. Mannen hadde en kniv med seg. Mannen i 40-0årene ble anmeldt for å være i besittelse av kniv, samt besittelse av narkotika. Mannen ble innsatt i arrest.

Flere nyheter: