Menu
Feiring av styreleder, Svein H Andersen, som nå har fratrådt etter nesten 23 år i vervet hos AOF Vestlandet-Agder. FOTO: AOF

Var styreleder for AOF i 23 år

Styreleder Svein H Andersen har fratrådt etter nesten 23 år i vervet hos AOF Vestlandet-Agder.

Av Egil M Solberg | 04.09.2023 20:42:55

Samfunn: – Etter en imponerende tjeneste på nesten 23 år som styreleder for AOF Vestlandet-Agder, har Svein H Andersen fratrådt sin posisjon. Dette fremkommer av en pressemelding.

Dette blir markert som en milepæl i organisasjonens historie og en anledning til å feire hans betydningsfulle bidrag. Markeringen fant sted i AOF Vestlandet-Agder sine lokaler i Haugesund.

– Svein H Andersen har gjennom sin lange periode som styreleder spilt en avgjørende rolle i utviklingen av AOF Vestlandet-Agder. Hans engasjement, lederskap og dedikasjon har vært en drivkraft bak organisasjonens suksess og vekst. Under hans veiledning har AOF Vestlandet-Agder utviklet seg til å bli en nøkkelspiller innen kompetanseutvikling i regionen, skriver organisasjonen.

– I løpet av mine år som styreleder har jeg hatt privilegiet av å jobbe sammen med et fantastisk team og samarbeide med dedikerte individer som deler visjonen om å styrke vårt samfunn gjennom opplæring, sa Svein H Andersen.

– Det har vært en utrolig reise, og jeg er takknemlig for støtten og tilliten som er blitt vist meg gjennom årene.

Markeringen inkluderte et musikkinnslag framført av talenter fra Skeisvang
videregående skole og mange lovord fra blant ordførerne Arne Christian Mohn og Jarle Nilsen fra henholdsvis Haugesund og Karmøy og fylkesvaraordfører i Rogaland Arne Bergsvåg.

LO Agder og Vestland var representert samt AOF Norge. Det vanket hilsener og blomster fra kommuner og LO sine fylkeslag.

AOF Vestlandet-Agder ser nå fram til å bygge videre på grunnlaget som er lagt, og til å fortsette å levere verdifull opplæring og kompetanseutvikling til regionens
innbyggere.

Flere nyheter: