Menu
Mads Sande blir Brann-spiller. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Brann og Haugesund enige om Sande-overgang

Midtbanespilleren Mads Sande (25) har skrevet under for Brann. Klubben kjøper ham fri fra Haugesund i stedet for å vente til han ble gratis ved sesongslutt.

Av NTB | 31.08.2023 17:04:47

Sport: Sandes kontrakt med FKH gikk i utgangspunktet ut i slutten av 2023, og i midten av juli ble det kjent at han var enig med Brann om en kontrakt som starter i 2024. Nå har de rødkledde punget ut for å hente midtbanemannen allerede nå, bekrefter Brann på sitt nettsted.

Sande har signert et kontrakt som strekker seg ut 2026 med de rødkledde og er spilleklar til kampen mot Sarpsborg til helgen.

– Det er deilig at det nå er helt i orden, og jeg gleder meg virkelig til å få tatt på Brann-drakten allerede til helgen, sier Sande til Branns nettsider.

Jimmi Nagel Jacobsen, som er sportslig leder i klubben, gleder seg stort over at Sande blir Brann-spiller nå. Brann skal torsdag kveld spille den avgjørende kampen mot AZ i conferenceligakvalifiseringen.

– Vi er veldig fornøyd med at vi har fått til en avtale med Haugesund, som gjør at Mads blir Brann-spiller allerede nå. Vi ser fram til å gå inn i en høst der vi skal spille mange kamper, uavhengig av resultatet mot AZ Alkmaar i kveld. Mads vil tilføre oss kvalitet og større bredde i troppen, sier Jacobsen.

(©NTB)

Flere nyheter: