Menu
ARKIVBILDE: Egil M Solberg / Radio Haugaland

Slik ble natten for politiet

Ung kvinne på glattcelle, voldelig mann angrep vaktene, tatt for tyveri på utested, flere unge kvinner med falsk legitimasjon, nektet adgang til fest og ruskjøring ved Karmsund bro.

Av Egil M Solberg | 20.08.2023 07:09:49

Politilogg: Det er i løpet av natten kommet inn en rekke meldinger om ordensforstyrrelser både fra Haugesund, Karmøy og Stord. Det opplyser politiet på X/Twitter søndag morgen.

Ung kvinne på glattcelle

Klokken 00.16 ble en 19 år gammel kvinne anmeldt for å ha forulempet politiet i Haugesund. Det ble gjort skadeverk på en politibil og hun var ufin med vektere. Dama slo blant annet etter betjentene i patruljen. Dermed ble hun innsatt i drukkenskapsarrest og kan vente seg et forelegg søndag formiddag.

Til angrep på vektere

Klokken 03.08 ble en mann i 30-årene angrep av en vekter ved et utested i sentrum av Haugesund. Vedkommende ble satt i arrest, men roet seg etter hvert og ble kjørt hjem av politiet. Han ble gitt pålegg om å holde seg hjemme til søndag morgen.

Tatt for tyveri på utested

En mann i slutten av 20-årene forsøkt å stjele med seg gjenstander fra et utested på Indre kai i Haugesund i natt. Han ble bortvist fra sentrum.

Flere unge damer med falsk legitimasjon

En dame i slutten av tenårene forsøkte å komme inn på et utested med falsk personalia lørdag kveld. Hun var ikke alene om dette, for senere på natten var det en annen ung kvinne i tenårene som forsøkte seg i samme ærend. De ble begge bortvist fra sentrum.

Fikk ikke komme inn på fest

En mann og en kvinne i starten av 20-årene sto for en ordensforstyrrelse i Haugesund i natt. Bakgrunnen var at de begge ble nektet adgang til en privatfest. Politiet var på stedet og fikk bortvist paret.

Angrep vektere utenfor utested

En mann i slutten av 30-årene ble tatt med til arresten etter at han blant annet skal ha angrepet vektere utenfor et utested i Haugesund i natt. Etter hvert roet mannen seg ned. Han ble bortvist og kjørt hjem av politiet.

Ruskjøring ved Karmsund bro

En bilfører ble stanset av Utrykningspolitiet på Karmsund bru i natt. Vedkommende var ruset på annet enn alkohol. Han ble tatt med til legevakten for flere prøver.

Flere nyheter: