Menu
Damar Hamlin (t.v.) er tilbake i full trening. Foto: Adrian Kraus / AP / NTB

NFL-profil tilbake på trening etter hjertestans: – Jeg er litt redd

Damar Hamlin gjennomførte mandag en full økt på NFL-laget Buffalo Bills' treningsfelt. I starten av januar falt han om på banen med hjertestans.

Av NTB | 01.08.2023 06:43:06

Sport: 25 år gamle Hamlin står overfor sin tredje sesong med Bills i NFL, og laget har støttet ham på veien mot å bli spilleklar igjen. Hamlin erkjenner at han tenker mye på hva som kan skje.

– Man kan ikke gå på banen uten en viss nøling. Man utsetter seg selv i større fare ved å gjøre det, sa han etter mandagens treningsøkt.

Det har gått snart sju måneder siden Hamlin falt om kort tid etter at han gjorde en takling i grunnseriekamp mot Cincinnati Bengals. Han fikk livreddende førstehjelp på banen og lå på sykehus i Cincinnati i ni dager før han ble utskrevet og sendt hjem for videre oppfølging.

– Jeg har tatt valget om å spille. Jeg bearbeider tusen følelser. Jeg er litt redd her og der, fortsatte 25-åringen og la til at frykten er borte når sesongen starter.

Han får full støtte av klubbens daglige leder Brandon Beane.

– Jeg er superstolt av ham. Han har vært gjennom mye mentalt, fra å nesten miste livet til og nå være tilbake i trening, sa Beane.

(©NTB)