Menu
Sandkassen bystrand. Samarbeidspartnere i prosjektet: Losen badstue, Byen vår Kopervik, Stangelandsvågen småbåtforening, Hageland Bygnes, Karmøy rørteknikk, Joker Kopervik, CoopExtra Kopervik og Heidelberg Materials på Bøneset.
Sandkassen bystrand. Samarbeidspartnere i prosjektet: Losen badstue, Byen vår Kopervik, Stangelandsvågen småbåtforening, Hageland Bygnes, Karmøy rørteknikk, Joker Kopervik, CoopExtra Kopervik og Heidelberg Materials på Bøneset. Illustrasjonbilde: Karmøy kommune

Åpner bystrand – fraråder bading

Sandkassen bystrand åpner på Festplassen i Kopervik fredag 7.juli. Området er tilrettelagt med sand, sosiale soner og strandstoler, men bading frarådes på grunn av dårlig vannkvalitet.

Av tomas | 05.07.2023 13:03:23

Kopervik: Fredag 7.juli åpner Sandkassen bystrand åpner på Festplassen i Kopervik.

Området er tilrettelagt med sand, sosiale soner og strandstoler. På området er en sauna under oppføring og det blir satt opp dusj på området i det som skal bli herlige sommerlige omgivelser, skriver Karmøy kommune på sine nettsider.

Nå viser det seg at vannkvaliteten i båthavnen er for dårlig til at det kan bades, skriver Haugesunds avis.

– Dette har ikke vært planlagt som ei badestrand, men som et byrom. Vi har ikke tenkt på dette som en badeplass, sier samfunns- og byplanlegger Vigleik Winje i Karmøy kommune til avisen.

Flere nyheter: