Menu
Avaldsnes Toppfotball samler inn penger for å kjøpe ny spiller. FOTO: Skjermbilde fra Spleis

Spleis for ny spiller i Avaldsnes

Avaldsnes Toppfotball bruker nå Spleis for å samle inn penger til å kjøpe ny spiller. Laget ligger på bunn av Toppserien.

Av Egil M Solberg | 28.06.2023 19:02:37

Fotball: Avaldsnes Toppfotball har en anstrengt økonomi og tabellsituasjonen er også i høyeste grad anstrengt, skriver Haugesunds avis.

Trenerne, med John Arne Riise, var det som foreslo en Spleis øremerket ny spiller.

– Vi i styret hadde en samling sammen med trenerapparatet for et par uker siden. Da diskuterte vi forskjellige ting vi kan gjøre for å styrke laget i en tid der økonomien er som den er. Det var da trenerne foreslo å prøve å samle inn penger via Spleis. Vi syntes alle det var en god idé og ble ganske giret, sier styreleder i Avaldsnes Toppfotball, Kjersti Jakobsen til avisa.

Som begrunnelse for spleisen skriver de:

«Alle pengene som samles inn er øremerket å gå til spillerkjøp. Avhengig av beløpet som kommer inn, vil dette forvaltes av sport og ikke gå til nedbetaling av gjeld eller andre administrative oppgaver. Overgangsvinduet åpner 1. august. Vi som har vårt hjerte i Avaldsnes ønsker å bidra til at dette vinduet kan benyttes selv om ikke økonomien i klubben er på sitt beste.»

Her kan du bidra (ekstern lenke)…

Flere nyheter: