Menu
ARKIVBILDE: Egil M Solberg / Radio Haugaland

Slik ble natten

Det ble en travel natt for politiet med mange ordensforstyrrelser.

Av Egil M Solberg | 18.06.2023 06:16:14

Politilogg: Det var mye folk ute på byen natt til søndag og politipatruljene fikk nok å henge fingrene i. Her er noen av nattens oppdrag:

Feststøy i Kopervik

23.15: Politiet rykket ut til en privatadresse i Kopervik etter melding om feststøy. Deltakerne på festen fikk pålegg om å dempe seg og ikke lage bråk resten av natten.

Slagsmål i Kopervik

01.20: To menn, en i 20-årene og en i 30-årene havnet i slagsmål utenfor et utested i Havnegata i Kopervik. Begge partene blir anmeldt for ordensforstyrrelse og ble bortvist fra sentrum.

arrestert for ikke å dra hjem

01.50: En person ble bortvist fra sentrum etter å ha laget bråk i sentrum av Haugesund. Mannen etterkom ikke pålegget da han ble påtruffet i sentrum litt senere på natten. Han ble anmeldt og kjørt i arrest.

Bitt av rabiat kvinne

02.32: Politiet ble tilkalt til et utested på Indre kai i Haugesund i forbindelse med en vanskelig gjest. Gjesten var uønsket på stedet og ble ført ut av vekter. Det ble da et basketak og en vekter ble bitt i fingeren. En kvinnelig gjest blandet seg også inn og slo til vekteren.  Både mannen og kvinnen ble bortvist fra Haugesund sentrum av politiet. Vekteren vil anmelde forholdet.

Flere nyheter: