Jude Bellingham jubler for mål i lørdagens kamp. Foto: Bernd Thissen / dpa via AP / NTB

Dortmund svarte Bayern – slo Mönchengladbach

Borussia Dortmund henger med i kampen om tittelen i årets Bundesliga med 5-2-seier over Borussia Mönchengladbach på hjemmebane lørdag.

Av NTB | 13.05.2023 20:34:16

Sport: Dermed svarte Julian Ryerson og co. serieleder Bayern etter at sistnevnte kjørte over Schalke og vant 6-0 tidligere lørdag. Ett poeng skiller lagene på toppen av tabellen med to kamper igjen. Dortmund har igjen kamper mot Augsburg (b) og Mainz (h), mens Bayern skal møte RB Leipzig (h) og Köln (b).

Det er med andre ord Bayern som har den tøffeste sesongavslutningen om man ser på tabellposisjonen til motstanderlagene.

Sebastien Haller scoret to ganger, mens Donyell Malen og Jude Bellingham noterte seg for hvert sitt mål for Dortmund allerede før pause i hjemmekampen mot Mönchengladbach.

Dermed var seieren langt på vei sikret for Julian Ryerson og hans lagkamerater, som i den andre omgangen måtte tåle baklengs da Ramy Bensebaini og Lars Stindl reduserte for gjestene. Ryerson ble byttet ut etter en times spill og var ikke på banen ved baklengsmålene. Giovanni Reyna scoret dypt inne i overtiden.

Morten Thorsby og hans Union Berlin nærmer seg mesterligaspill neste sesong med 4-2-seier over Freiburg. Union har nå tre poeng ned til Freiburg på femteplass. Thorsby spilte den siste halvtimen i lørdagens kamp.

Andreas Hanche-Olsen og hans Mainz fikk juling av Eintracht Frankfurt, som vant 3-0.