Seedy Jatta scoret to ganger for Norge U20 mot Romania mandag. Foto: Christoffer Andersen / NTB

U20-landslaget knuste Romania – Vålerenga-juvel med måldobbel

Seedy Jatta (20) scoret to mål da Norges U-20-landslag slo Romania 4-0 i en privatkamp i Sandnes mandag.

Av NTB | 27.03.2023 20:04:08

Sport: De tre første målene ble scoret allerede før det var spilt 15 minutter. Vålerenga-talentet Jatta brukte ni minutter på å score to ganger, mens Bodø/Glimt-spissen Lasse Nordås noterte seg for en nettkjenning etter 14 minutter. Helt på tampen fastsatte KFUM-angriper Petter Nosa Dahl resultatet.

Strømsgodset-spiller Jonas Torrissen Therkelsen hadde målgivende pasning på to mål.

Der det norske laget spilte 2-2 mot Italia torsdag, var det mer kontroll mot mandagens motstander for landslagstrener Mathias Haugaasens gutter.

Haugaasen gjorde mange bytter fra laget som spilte 2-2 mot Italia. Da var det Glimt-duoen Nordås og Joel Mvuka som scoret målene for Norge.