Thomas Partey (t.v.) reduserte til 1-2 for Arsenal mot Bournemouth. Foto: Kin Cheung / AP / NTB

Arsenal slo tilbake – avgjorde åtte minutter på overtid

Reiss Nelson scoret Arsenals vinnermål langt ut i tilleggstiden i 3-2-seieren over Bournemouth. Gjestene sjokkåpnet med scoring etter ni sekunder.

Av NTB | 04.03.2023 18:15:41

Sport: Åtte minutter på overtid fikk Nelson tak i ballen i returrommet etter et hjørnespark og banket inn matchvinnerscoringen.

Gjestene fra sørkysten gikk rett i angrep fra avspark, og danske Philip Billing fikk æren av å prikke inn 0-1. Ifølge Opta kom scoringen etter 9,11 sekunder.

Etter hvilen doblet Marcos Senesi ledelsen, men det var ikke nok til å dra seieren i land. Noen minutter senere reduserte Arsenals midtbanemann Thomas Partey, mens Ben White utlignet til 2-2 med 20 minutter igjen å spille.

Bournemouth greide ikke å holde unna for hardkjøret hjemmelaget satte inn i sluttfasen.

Arsenal topper Premier League med en fem poengs luke på Manchester City.