Menu
Achraf Hakimi er siktet for å ha voldtatt en kvinne, men avviser anklagene. Foto: Lewis Joly / AP / NTB

PSG-stjernen Hakimi siktet for voldtekt – får støtte av klubben

Marokko- og Paris Saint-Germain-spilleren Achraf Hakimi (24) er siktet for å ha voldtatt en 24 år gammel kvinne. Selv benekter han å ha gjort noe ulovlig.

Av NTB | 03.03.2023 13:55:32

Sport: Hakimi ble avhørt av politiet torsdag og deretter siktet, skriver det franske nyhetsbyrået. Han var likevel til stede på trening med PSG fredag.

Trener Christophe Galtier startet fredagens pressekonferanse foran seriekampen mot Nantes med å si at han ikke vil svare på utenomsportslige spørsmål om Hakimi.

Han henviste i stedet til at klubben har sendt ut en pressemelding, og der uttaler PSG at klubben «gir sin støtte» til Hakimi og «stoler på rettssystemet».

Den påståtte voldtekten skal ha skjedd sist helg. Mandag kveld var Hakimi til stede på Fifas prisgalla i Paris, der han ble utnevnt på årets lag i verden.

AFP skriver at Hakimi skal ha invitert kvinnen hjem til seg selv mens hans kone og barn var bortreist på ferie.

Colin påpeker også at en siktelse er standard prosedyre i voldtektssaker.

– Etter min mening tyder dokumentene i saken på at Hakimi i dette tilfellet er utsatt for et utpressingsforsøk.

L’Equipe har også vært i kontakt med kvinnens advokat. Hun sier at hennes klient bare vil uttale seg i rettssalen.

Ifølge RTL ble det åpnet etterforskning mot Hakimi for fem dager siden. Da anmeldte en 24 år gammel kvinne fotballstjernen for voldtekt, skriver radiokanalen.

Hakimis forsvarer, advokat Fanny Colin, sier til avisen L’Equipe at klienten hennes benekter voldtektsanklagen og hevder at han er utsatt for et utpressingsforsøk.

(©NTB)

Flere nyheter: