Toronto Maple Leafs' William Nylander scorer det avgjørende målet mot Minnesota Wild. Foto: Frank Gunn / The Canadian Press / AP / NTB

Seiersrekken brutt for Minnesota Wild

Etter fire seire på rad ble det stopp for Minnesota Wild borte mot Toronto Maple Leafs. Laget til Mats Zuccarello tapte 1-2 i fredagens NHL-oppgjør.

Av NTB | 25.02.2023 05:25:32

Sport: Det var Wild-løperen Brandon Duhaime som sto for det første målet tolv minutter ut i kampen. Fire minutter senere utlignet David Kampf for Maple Leafs.

Andre og tredje periode ble målløse, og dermed måtte lagene ut i forlengning. Svensken William Nylander avgjorde kampen etter et minutts overtid.

Zuccarello fikk drøyt 17 minutter på isen. Han var på isen ved Wilds baklengsmål, og han noterte ett skudd.

Wild fikk med seg ett poeng, men tapte for første gang på fem kamper. Likevel virket både trener og spillere fornøyde med egen innsats.

– Jeg synes vi rett og slett spilte som et lag, vi spilte hardt. Jeg synes vi gjorde en bra innsats i kveld. Vi kunne fort ha vunnet kampen. Om vi presterer som dette resten av sesongen, kommer vi til å klare oss bra, sa backen Alex Goligoski.

Wild er nummer tre i sin divisjon i NHLs vestre avdeling. Maple Leafs er også i god form og ligger på 2.-plass i sin divisjon i øst.