Mats Zuccarello noterte seg med én assist hjemme mot Nashville Predators. Foto: Abbie Parr / AP Photo / NTB.

Zuccarello-assist i Wild-seier

Mats Zuccarello noterte seg med én assist da Minnesota Wild vant 4-3 hjemme over Nashville Predators i NHL.

Av NTB | 19.02.2023 22:55:35

Sport: Nordmannen står dermed med 56 målpoeng (20 mål og 36 assist) på 54 kamper denne sesongen.

Etter en målløs førsteperiode, var det vertene som kom best i gang da Brandon Duhaime satte inn kampen første mål, ni sekunder inn i den andre perioden.

Kirill Kaprizov doblet Wilds ledelse halvannet minutt senere etter å ha blitt spilt opp av Zuccarello.

Thomas Novak reduserte for gjestene før pause, men det hjalp lite da Kaprizov satt inn sitt andre rett etter hvilen.

Roman Josi reduserte til 3-2 kvarteret inn i tredje periode, før Nino Niederreiter utlignet fire minutter senere.

Ryan Hartman ble kampens matchvinner da han satte inn vinnermålet for Wild med 21 sekunder igjen på klokka.

Zuccarello fikk 20,49 minutter på isen i 4-3-seieren på hjemmebane.