Real Madrid's Karim Benzema holder trofeet fra klubb-VM før kampen mot Elche i La Liga. Foto: Manu Fernandez / AP / NTB

Benzema scoret to i Real Madrid-seier – overgikk Raul i antall ligascoringer

Karim Benzema scoret to mål for Real Madrid i 4-0-seieren over Elche i La Liga. Dermed passerte han klubblegenden Raul i antall seriemål for klubben.

Av NTB | 15.02.2023 23:05:51

Sport: Før kampen sto både Benzema og Raul med 228 fulltreffere for den spanske hovedstadsklubben i La Liga.

Etter halvtimen spilt doblet Benzema ledelsen for Real Madrid med en straffescoring og overgikk dermed Raul. Et kvarter senere prikket franskmannen inn enda en scoring fra krittmerket.

Det er Cristiano Ronaldo som innehar rekorden for flest ligamål for de hvitkledde med 331 scoringer i LaLiga.

Marco Asensio tegnet seg på scoringslisten med kampens første nettkjenning. Den kom allerede etter åtte minutter, mens Luka Modric fastsatte resultatet til 4-0 etter pause.

Real Madrid har gått på flere smeller i ligaen etter VM og gitt Barcelona et betydelig forsprang i tittelkampen. Etter triumfen mot Elche er Madrid-klubben åtte poeng bak katalanerne.

De hvitkledde vant i VM for klubblag forrige helg. I finalen ble saudiarabiske Al-Hilal slått 5-3.