Christian Berges Kolstad-lag fortsatte poengplukkingen i eliteserien i håndball. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Kolstad knuste Sandnes – vant med 14 mål

Serieleder Kolstad gjorde kort prosess i møtet med Sandnes i Eliteserien i håndball for menn. Trønderne vant til slutt 35-21 etter klasseforskjell før hvilen.

Av NTB | 15.02.2023 20:05:52

Sport: Gjestene fra Sandnes fikk en fryktelig svak åpning på kampen. Allerede etter elleve minutter ledet Kolstad med ni mål. På det tidspunktet hadde Sandnes scoret bare ett.

Hjemmelaget gikk i garderoben på stillingen 23-10. Sandnes var bedre med i den andre omgangen, men kunne ikke unngå utklassingstap. Kolstad vant med 14 mål og er uten poengtap etter 16 kamper i ligaen. Det er seks poeng ned til toer Elverum, som har spilt en kamp mer.

Sigvaldi Björn Gudjonsson og Adrian Aalberg ble kampens toppscorere med seks mål hver for Kolstad.

Runar seiret 39-24 over tabelljumbo Haslum. Dermed ligger Sandefjord-laget på 4.-plass med Kolstad, Elverum og Drammen over seg på tabellen.

Nærbø tok viktige poeng i kampen om sluttspillplass med 28-24 borte mot ØIF Arendal. Laget fra Rogaland passerte flere lag på tabellen og innehar 8.-plassen.