Menu
Mikkel Hansen er sykmeldt. Foto: Piotr Hawalej / AP / NTB

Dansk håndballstjerne sykmeldt med stress-symptomer etter tøft år

Den danske håndballstjernen Mikkel Hansen er sykmeldt. Han har fått en stressreaksjon etter det som beskrives som et ekstraordinært tøft år.

Av NTB | 08.02.2023 11:25:29

Sport: Hansen, som er en av verdens mest profilerte håndballspillere på herresiden, bidro til at Danmark tok et nytt VM-gull i januar.

– Det har vært et hektisk år for Mikkel med først en blodpropp våren 2022, hjemflytting med familien til Danmark etter ti suksessrike år i utlandet, samt en enormt stor etterspørsel og fokus på hans person gjennom hele høsten i forbindelse med klubbskiftet til Aalborg, og senest under VM i januar, uttaler Aalborg-direktør Jan Larsen.

– Etter hjemkomsten fra VM-sluttspillet viste det seg at begeret var fullt, og vi har sammen truffet det eneste riktige valget, hvor fokus fullt ut er på at Mikkel får den nødvendige tiden og profesjonell støtte til å komme seg, fortsetter han.

Det opplyses ikke om lengden på Hansens sykemelding.

– Vi gleder oss til Mikkel kommer tilbake, men akkurat nå er det viktigst at han passerer på seg selv og sin familie, sier Jan Larsen.

Aalborg opplyser at det på nåværende tidspunkt ikke er mer å melde om Hansens situasjon. Klubben anmoder mediene og andre om å gi Hansen og familien den nødvendige ro og ikke kontakte dem.

(©NTB)

Flere nyheter: