LeBron James feiret etter å ha blitt den mestscorende spilleren i NBA gjennom tidende. Foto: Mark J. Terrill / AP / NTB

Historiske James satte NBA-rekord: – Utrolig for meg

Los Angeles Lakers-spiller LeBron James (38) er offisielt den spilleren med flest poeng gjennom tidende i den amerikanske basketligaen NBA.

Av NTB | 08.02.2023 06:55:31

Sport: Det historiske øyeblikket fant sted i nattens hjemmekamp mot Oklahoma City Thunder, som endte 133-130 i favør gjestene.

Det ble likevel en festkveld for James, som passerte Kareem Abdul-Jabbar, som i løpet av sin NBA-karriere scoret 38.387 poeng. Den gamle rekorden hadde stått i 39 år.

Da 38-åringen satte rekorden på slutten av den tredje perioden, ble kampen satt på pause i flere minutter.

James var tydelig rørt etter øyeblikket og takket fansen etter at rekorden var tatt. Han takket også familie og venner for støtten gjennom årene han har holdt på.