Søkere strømmer til ny restaurant på Camp Lothepus
Restaurant Langhus i stavkirken på Hjøllo i Odda har fått over 100 jobbsøknader det første døgnet etter at stillingsannonsene ble lagt ut. Åpningsdatoen er fortsatt usikker, men målet er å åpne i mai.
Odda: Allerede første døgn etter at Ferskvaren la ut stillingsannonser for den nye restauranten på Camp Lothepus, tikket det inn over 100 søknader, skriver BA.
Det er Magne Svan og Renate Røsten, eierne av Ferskvaren, som skal etablere Restaurant Langhus i den nye stavkirken under bygging på Camp Lothepus på Hjøllo. Totalt trenger de å fylle 20 stillinger – åtte faste kokker, åtte faste servitører og flere sesongstillinger.
– Vi håper jo selvfølgelig at lokale innbyggere vil søke, sier Svan til avisen.
Planen er å drive restauranten hele året. Svan omtaler stedet som «et storstue for Odda» og forklarer at selv om høysesongen vil være dominert av turisme, ønsker de en levende møteplass for lokalbefolkningen året rundt.
Åpningsdatoen er fortsatt usikker, men målet er å åpne i mai.