Menu
Mats Zuccarello gratuleres av lagkameratene etter å ha sendt Minnesota Wild i ledelsen tidlig i andre periode. Foto: Stacy Bengs / AP / NTB

Zuccarello sørget for ledelsen i Wild-seier

Mats Zuccarello fikk drøyt 16 minutter på isen og scoret målet som sendte Minnesota Wild i ledelse da laget slo San Jose Sharks 3–2.

Av NTB | 17.04.2021 04:34:12

Sport: Kampen ble spilt fredag kveld – natt til lørdag norsk tid – i Wilds hjemby St. Paul.

Det var bortelaget som kom best i gang med en scoring av Thomas Hertl i første periodes tredje minutt. Hjemmelagets Nick Bonino sørget for utligning etter 9.30.

Etter 2.15 i andre periode snappet Mats Zuccarello pucken etter et dropp på motstanderlagets banehalvdel og ekspederte den effektivt i nettet.

Zach Parise fulgte opp med enda en Wild-scoring et drøyt minutt etter. Med drøyt seks minutter igjen av siste periode reduserte Evander Kane for Sharks, men hjemmelagets ledelse holdt ut kampen.

Minnesota Wild har 55 poeng og ligger på tredjeplass i den vestlige avdelingen i NHL. Colorado Avalanche leder med 64 poeng, foran Vegas Golden Knights med 60 poeng. De fire beste går videre til sluttspillet når grunnserien er ferdigspilt.

For Zuccarello var fredagens scoring den niende denne sesongen scoring. Han står også oppført med 16 assists.

(©NTB)

Flere nyheter: