reklame for Sheiken Bowling
Menu
Minnesota Wilds Mats Zuccarello (36) ferier scoringen i kampen mot Carolina Hurricanes som ble spilt i Raleigh, Nord-Carolina. Foto: Karl B DeBlaker / AP / NTB

Zuccarello scoret i sterk Wild-triumf – svært nær 500 målpoeng

Mats Zuccarello bidro med både scoring og assist i Minnesota Wilds 3-1-seier over Carolina Hurricanes i NHL-kampen i ishockey natt til søndag norsk tid.

Av NTB | 03.04.2022 09:49:36

Sport: Drøyt ti minutter ut i oppgjøret fikk nordmannen servert en pasning fra Kirill Kaprizov i overtallsspill. Zuccarello tok med seg pucken, fyrte løs et skudd og ga Wild ledelsen.

Zuccarello har gått poengløs av banen de to siste kampene, men i nattens bortekamp brøt han måltørken. 34-åringen fikk litt over 16 minutter på isen.

– Endelig fikk jeg et mål. Det var en fin dag og to poeng. Vi vet hvor godt lag Hurricanes er, sa Zuccarello etter seieren på borteis.

Nattens scoring er hans 20. denne sesongen. Med sine 49 assist er han nå oppe i 69 målpoeng totalt. Det er hans beste poengfangst som NHL-spiller. Totalt er han oppe på 496 målpoeng i NHL-karrieren i grunnserien og nærmer seg 500 som er en milepæl. Det etter 677 kamper.

Kampens andre mål kom fire minutter ut i andre periode og var signert Dmitrij Kulikov. Det tredje kom etter 7.24 minutter ut i siste omgang. Denne gangen var det Zuccarello som serverte Kaprizov en målgivende pasning.

Finske Teuvo Teravainen sørget for Hurricanes ene mål sju minutter før slutt.

Zuccarello skal ut i ny kamp natt til mandag norsk tid, borte mot Washington Capitals.

(©NTB)

Flere nyheter: