Menu
Mats Zuccarello har vært i storform for Minnesota Wild, men får nå en ufrivillig pause. Foto: Darryl Dyck / The Canadian Press via AP / NTB

Zuccarello mister flere Wild-kamper

Mats Zuccarello og lagkameraten Rem Pitlick er ute i minst ti dager som følge av at de har havnet i NHLs koronaprotokoll, skriver Minnesota-avisen Star Tribune.

Av NTB | 29.10.2021 10:23:14

Sport: Det betyr at de går glipp av ytterligere tre eller fire NHL-kamper. Duoen ble ført opp i protokollen torsdag og fikk dermed ikke spille bortekampen mot Seattle Kraken (1-4-tap).

De neste ti dagene skal Wild spille mot Colorado Avalanche (b, lørdag), Ottawa Senators (h, 2/11), Pittsburgh Penguins (b, 6/11) og New York Islanders (h, 7/11).

Minnesota Wild har ikke bekreftet at Zuccarello er koronasmittet, men ifølge NHLs koronaprotokoll havner man som fullvaksinert ikke i karantene med mindre man tester positivt for viruset, heller ikke som nærkontakt.

Hele Wild-troppen er vaksinert mot viruset. Fra før var tre trenere i klubben ført opp i koronaprotokollen, skriver Star Tribune.

Da det ble klart at Zuccarello og Pitlick havnet i koronakarantene, kalte Wild inn løperne Connor Dewar og Kyle Rau, samt backen Jon Lizotte, fra AHL.

– Det er verdenen vi lever i, ikke sant? Så, vi har vært gjennom det og håndtert det. Vi har fått beskjed om at ingen andre er positive, og forhåpentlig forblir det slik, sier Wild-trener Dean Evason til lokalavisen.

Wild skal ha avlyst sin trening onsdag ettermiddag, og alle spillerne ble testet torsdag. Etter det ble Zuccarello og Pitlick ført opp i protokollen.

Nordmannen har startet sesongen sterkt for Wild, som har vunnet fem av seks kamper med ham på isen. Zuccarello har notert tre scoringer og fire assists.

(©NTB)