reklame for Sheiken Bowling
Menu
Minnesota Wilds Kirill Kaprizov under kampen mot Calgary Flames. Foto: Jeff McIntosh / The Canadian Press via AP / NTB

Zuccarello med assist i Wilds-tap – Kaprizov satte klubbrekord

Mats Zuccarello bidro med en assist da Minnesota Wild tok ledelsen i kampen mot Calgary Flames. Men det endte likevel med tap 3-5 for nordmannens lag.

Av NTB | 08.12.2022 07:07:02

Sport: Både Zuccarello og Matt Dumba bidro med å få pucken til Kirill Kaprizov, som endte med å smadre kølla da han sørget for Wilds første mål under kampen.

Ytterligere et mål fra Mason Shaw sendte Wild opp i en 2-0-ledelse i første periode, men hjemmelaget snudde kampen i midtperioden med tre mål, uten at Minnesota klarte å få pucken i mål.

Wilds Jon Merill utlignet i tredje periode, men med ytterligere to mål mot slutten av kampen, sikret Flames seieren med 5-3.

Wilds seiersrekke på fire kamper ble med det brutt.

Kirill Kaprizov satte klubbrekord i Minnesota med mål i sju kamper på rad. Han har nå 20 målpoeng (ni mål og elleve assist) på 13 kamper.

– Helt ærlig så tenker jeg ikke på det. Det er mine lagkameraters fortjeneste, hadde det ikke vært for dem, hadde ikke det vært mulig. Men dette er et lagspill, og det er viktigere å vinne enn å sette personlige rekorder, sa Kaprizov etter kampen.

(©NTB)