reklame for Sheiken Bowling
Menu
Mats Zuccarello scoret mål til liten nytte da Minnesota Wild sesongåpnet med firemålstap hjemme mot New York Rangers torsdag. Foto: Abbie Parr / AP / NTB

Zuccarello-mål holdt ikke – Wild sesongåpnet med tap

Mats Zuccarello (35) scoret mål til liten nytte da Minnesota Wild sesongåpnet med 3-7-tap hjemme mot New York Rangers torsdag.

Av NTB | 14.10.2022 05:11:04

Sport: Hjemmelaget ble buet av isen etter første periode. Da hadde Rangers scoret tre ganger.

Knappe åtte minutter ut i andre periode tente Zuccarello et lite håp da han reduserte til 1-3 i overtallsspill etter pasning fra Kirill Kaprizov. Det gjorde han med et fint skudd i nærmeste kryss.

Zuccarello og Kaprizov var begge på isen ved fire baklengsmål (0-2, 1-4, 1-5 og 3-7) og ble stående med stygge minus fire i pluss/minus-statistikken.

Matt Boldy scoret to ganger i sluttperioden, men det var til ingen nytte for Wild. Rangers vant også den siste perioden og til slutt 7-3 i Saint Paul.

Zuccarello noterte seg for fire skudd på mål i sine drøyt 20 minutter på isen mot gamleklubben.

Rangers har fått en pangåpning på sesongen med to strake seirer. For Wild var tapet i åpningskampen på hjemmearenaen kun det andre på 22 NHL-sesonger.

– Det er et slag i ansiktet. Jeg føler jeg skulle ha reddet flere. Vi må bare reise oss fra dette, sa målvakt Marc-Andre Fleury.

(©NTB)

Flere nyheter: